Semalt - Badan Digital Renown World World



Semalt mangrupikeun agénsi digital anu dikenal ku dunya anu khusus dina Search Engine Optimization sareng Website Analytics. Ti waktos anjeun klik dina situs web, éta écés yén aranjeunna gaduh pamahaman anu jero ngeunaan cara narik perhatian online ku eusi-poto anu sacara saksama taliti, nelepon langsung kana tindakan, sareng warna anu cocog. Kalayan tim profésional anu tos dilaksanakeun béntés dina sababaraha basa, gampang pisan upami kenging Semalt ngagaduhan ratusan ulasan positif sareng hasil ti sakumna dunya. Oh, sareng anjeun moal tiasa hilap nyarios ka Turbo Turtle!



Sateuacan urang luncat kana bungkusanana, hayu urang ngarobih sadaya anu dilakukeun.

Search Engine Optimization (ogé katelah SEO) aktip ningkatkeun lalulintas anu diarahkeun dina wéb anjeun ku nambahan visibilitas halaman anjeun dina Search Engine. Pikeun muncul dina Hasil Pamariksaan Milarian, pangguna halaman anjeun kedah di-indéks. Indexing mangrupikeun prosés Search Engine ngempelkeun inpormasi sareng Spider (ogé katelah Bot atanapi Crawler) sahingga tiasa ngatur eusi pikeun relevansi ngalawan sadayana anu aya dina pangkalan data na. Dina raraga Spider milarian halaman anjeun, aranjeunna kedah mendakan link anjeun nalika ngajelajah halaman wéb anu sanés. Pamanggihan ieu disebut Backlinking.

Sakali Spider manggih halaman anjeun, éta bakal ngumpulkeun unggal ounce inpormasi anu tiasa dipanggihan dugi ka Backlinked jauh tina situs anjeun. Search Engine teras bakal masihan kontén anjeun tina skor relevansi, anu tiasa ngabantosan atanapi menyakiti panempatan anjeun di SERP (Search Engine Results Pages) panempatan. Nalika Mesin Milarian meréka halaman anjeun, éta bakal nangtoskeun barang-barang di handap ieu:
  • Eusi Bahasa: Bisa pangguna maca kontén anjeun?
  • Relevansi Kandungan: Naha kontén anjeun cocog sareng istilah pamilarian?
  • Téks Awak: Sakumaha deukeut eusi anjeun cocog sareng istilah milarian?
  • Judul Halaman: Naon titik fokus tulisan anjeun?
  • Gambar sareng Grafis: Naha bahan visual ngadukung kontén anjeun?
  • Lokasi: Naha eusi eusi anjeun gumantung?
Sareng sadaya SEO anjeun dijejeran sacara leres, anjeun kedah ngagaduhan aliran anu poténsial pikeun klien poténsial ngaklik halaman wéb anjeun. Tapi kumaha anjeun salamina tiasa nyarios yén wéb anjeun ngahontal panongton udagan na? Henteu ngan éta, tapi kumaha anjeun tiasa terang upami panongton anjeun ngaréaksikeun cara anu anjeun pikahoyong? Pasti, urang tiasa teras ningali laporan penjualan anjeun sareng parantos ngaluarkeun éta. Tapi sadaya laporan penjualan nyarioskeun ka anjeun nyaéta sabaraha artos anjeun damel. Upami anjeun leres-leres hoyong ngartos kumaha customer ngaréaksikeun kana situs wéb anjeun, anjeun kedah ngagali jero kana program Web Analytics.

Web Analytics digunakeun pikeun ngukur, ngumpulkeun, sareng nganalisa laporan pikeun mikahayang kana kabiasaan pamiarsa ku anjeun supados leres tiasa ngaoptimalkeun wéb anjeun. Program ieu bakal masihan anjeun inpormasi konci ngeunaan barang-barang di handap ieu.
  • Démografi
  • Lokasi Geografis
  • Sumber Lalu lintas
  • Pencét Analytics
  • Laju mumbul
  • Jumlah Jumlah Kadatangan Unik
  • Jumlah Jumlah Kadatangan Ulangan
Éta mangrupikeun seueur inpormasi pikeun ngayak! Tapi penting pikeun anjeun ngagaduhan ieu kusabab éta bakal ngabantosan anjeun pikeun ngaoptimalkeun ayana wéb anjeun. Kalayan Web Analytics, anjeun tiasa nyieun kaputusan tepat dina ieu:
  • Tangtukeun kecap konci mana anu nyetir lalu lintas ka situs anjeun.
  • Mutuskeun produk mana anu ngumpul paling perhatian.
  • Ngarobih harga dumasar kana interaksi customer.
  • Spot kasempetan pikeun ningkatkeun.
  • Nyiptakeun kontén eusi anu nuju ka demografi anjeun.
Sanajan kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngalakukeun sakabéh hal ieu nyalira, éta bakal butuh waktos kanggo anjeun pikeun ngoptimalkeun bisnis anjeun. Ngan sapertos dina kahirupan nyata, anjeun bakal salawasna narik langkung pameunteu jandela ti anjeun bakal konsumén leres. Janten anjeun kedah nyimpen usaha anu saé pikeun ngagambar saloba jalma-gancang. Sareng naha anjeun kedah nyewa Semalt!

Upami anjeun milari halaman kasusna , aranjeunna parantos ngabantosan ratusan perusahaan di sakumna dunya nampi nomer-klik anu diperyogikeun pikeun kauntungan. Masing-masing kasus ngagaduhan panumbu anu asup kana ieu:
  • Rincian Proyek
  • Hasil Akhir
  • Rekomendasi Klién
  • Katerangan Proyék
  • Tinjauan Gawé
  • Sateuacan sareng Saatos Lembar Métrik

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina klip kuring anu disayogikeun di luhur, Semalt ningkatkeun jumlah pangunjung bulanan perusahaan ieu ti 114 pamaké pikeun 1.771 pangguna! Éta mangrupikeun 15 kali jumlah pangguna anu kantos aranjeunna! Ieu anu nasabah kedah nyarios ngeunaan hasilna:


Sareng upami ulasan tinulis sareng nomer susah henteu cekap, Semalt ogé ngagaduhan halaman khusus pikeun ulasan video. Ulasan ieu parantos sumping ti konsumén wareg di sakumna dunya!



Janten kumaha Semalt tiasa masihan anjeun hasil anu sami? Hal kahiji anu anjeun tiasa laksanakeun nyaéta ngamangpaatkeun tawaran percobaan yén Yavuz ti surgerytr.com henteu. Pas anjeun klik Semalt, anjeun bakal mendakan bar anu bakal langsung nganalisa halaman wéb anjeun. Kanggo ningali laporan ieu, sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta nyiptakeun akun. Laporan ieu bakal nyimpulkeun hasil anu dipendakan dina halaman wéb anjeun sareng nyarankeun pakét anu bakal ngabantoskeun hasil ieu. Bungkus kasebut kalebet AutoSEO , FullSEO , sareng Analytics.

AutoSEO masihan anjeun alat ieu di handap:
  • Perbaikan Visibilitas Wéb
  • Optimasi Dina-kaca
  • Ngawangun
  • Kecap Panalungtikan
  • Laporan Web Wéb
Ieu mangrupikeun blok gedong anu perlu pikeun ngjalankeun kampanye SEO suksés! Sanaos anjeun diajar SEO nalika anjeun angkat, alat-alat anu sayogi pikeun anjeun dina pakét Otomatis SEO gampang dilarapkeun kana situs wéb anjeun. Ieu mangrupikeun bungkusan anu paling murah, gancang, sareng épéktip anu nawiskeun Semalt.

Anjeun tiasa mésér uji 14 dinten kanggo 99 cén. Saatos éta, anjeun tiasa mésér bungkus bulanan pikeun harga di handap ieu:
  • 1 sasih kanggo $ 99
  • 3 bulan kanggo $ 267
  • 6 bulan kanggo $ 504
  • 1 sataun kanggo $ 891
Paket FullSEO ngagaduhan salah sahiji professional anu dilaksanakeun ku Semalt miluan ieu:
  • Optimasi internal
  • Kasalahan Situs Wéb
  • Tulisan Eusi
  • Panawaran Earning
  • Rojongan sareng Konsultasi
Kalayan rencana ieu, tujuan Semalt nyaéta pikeun nyorong halaman wéb anjeun di luhureun SERPs. Salah sahiji ahli profésional anu dilaksanakeun ditugaskeun kana halaman anjeun ku supados aranjeunna tiasa ngagunakeun sakumna sumberdaya pikeun pembuangan halaman anjeun supados suksés. Sakumaha anjeun parantos ningali di luhur kalayan surgerytr.com, aranjeunna tiasa luncat langsung kana halaman sareng ngamimitian damel sihirna sacara langsung.

Sareng upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan profésionalna, anjeun tiasa mendakan gambarna di sapanjang halaman wéb. Salaku conto, Yana Shafarenko (Ahli SEO) sareng Natalia Khachaturyan (Strategist Konten) ditampilkeun salaku "jaga jaga pangkat anjeun" dina halaman hareup halaman wéb Semalt. Di handap ieu mangrupikeun daptar prestasi anu aranjeunna kahontal bari digawé pikeun Semalt.


Sababaraha ahli maranéhanana ogé nyerat tulisan pikeun blog Semalt. Vladislav Polikevych (Copywriter), Olga Pyrozhenko (Manajer Pemasaran), sareng Eugene Serbin (Kepala SEO) parantos nyerat sababaraha tulisan ngeunaan tren SEO ayeuna sareng ngamangpaatkeun pasar anjeun. Sareng kuring nyebut yén aranjeunna gaduh 26 halaman artikel blog? Kalayan lima artikel dina unggal halaman sareng dua tulisan anu terakhir, éta jumlahna aya 127 artikel (sapunika ayeuna) anu sayogi FREE! Di antara kasaksian nasabah na sareng tulisan anu aranjeunna gratis pikeun blogna, anjeun ngagaduhan seueur sumber anu tiasa anjeun referensi sateuacan anjeun mutuskeun mésér pakét SEO Full Semalt.

Paket SEO lengkep beda diantara klien, janten, hanjakalna, kuring henteu tiasa masihan harga langsung. Tapi sakumaha anu ku kuring parantos disebutkeun di luhur, jumlah ulasan anu positif sareng kampanye anu suksés nyarioskeun kumaha berharga pakét SEO SEO anu pinuh. Éta ogé nawiskeun diskon lamun ngadaptarkeun langganan bulanan:
  • 3 bulan masihan 10% pareum
  • 6 bulan masihan 15% pareum
  • 12 bulan masihan pareum 25%



Terakhir, aya pakét Web Analytics Semalt, anu kalebet jasa ieu:
  • Periksa situs wéb
  • Ngaleungitkeun visibilitas situs wéb
  • Jelajah di situs web anu bersaing
  • Kenali kasempetan optimasi dina halaman
  • Nampi laporan ranking wéb anu lengkep
Ieu mangrupikeun pakét anu nyarioskeun ka anjeun upami sadayana padamelan anjeun ngajantenkeun kasuksésan atanapi kaungkap anjeun gaduh seueur karya anu kudu dilakukeun. Tanpa kanyaho ieu, anjeun moal tiasa ngajukeun halaman wéb anjeun di luhur SERP, atanapi tetep di luhur upami anjeun parantos aya. Pangaweruh mangrupikeun kakawasaan. Sareng ku kakuatan éta, anjeun tiasa ngalakukeun sababaraha ieu:
  • Skala persaingan anjeun pikeun ningali naon anu aranjeunna lakukeun
  • Bandingkeun panalungtikan keyword anjeun kalayan naon anu ayeuna trending
  • Milari kasempetan anu aya dina halaman wéb anjeun
Dina harga harga, aranjeunna nawiskeun bungkusan anu gaduh wates kecap konci sareng bungkusan. Aranjeunna katingali sapertos kieu:
  • $ 69 / bulan kanggo 300 kecap konci, 3 proyék, sareng 3 bulan sajarah posisi
  • $ 99 / bulan kanggo 1.000 kecap konci, 10 proyék, sareng 1 taun sajarah posisi
  • $ 249 / bulan kanggo 10.000 kecap konci, proyék anu teu terbatas, sareng sajarah posisi anu henteu terbatas
Upami anjeun ngadaptarkeun sababaraha bulan, anjeun tiasa nyimpen ieu:
  • 3 bulan masihan 10% pareum
  • 6 bulan masihan 15% pareum
  • 12 bulan masihan pareum 25%
Diantara sadaya ulasan positif anu Semalt bangga ningalikeun dina situs wéb, blog sareng accolades milik propésional multi-lingual anu diciptakeun, sareng harga anu hargana, gampang ningali naha Semalt mangrupikeun salah sahiji agénsi digital pangsaéna di dunya. Ngan ti ngotéktak wéb, anjeun tiasa ningali anu aranjeunna leres-leres paduli naon anu aranjeunna lakukeun pikeun SEO sareng Analytics